Bančna storitev za sodoben način življenja

Le malo je takih, ki še nikoli v življenju niso najeli vsaj kakega kredita, še manj takih, ki si niso ob plačevanju na spletu zaželeli, da bi lahko plačali storitev ali nakup na obroke. Vsi tudi poznamo obiske bančnih poslovalnic, ko je treba podpisati pogodbe – pogodba je pač resna stvar in zahteva fizičen podpis osebe.

 A vsi vemo, kaj to prinese. Najemanje kredita zahteva enega ali celo več obiskov bančne poslovalnice, na spletu kupovanje na obroke ni možno, zato je treba ali povečati limit na svoji obstoječi kartici ali najti kakšno drugo (zapleteno) rešitev, obiskovanje bančnih poslovalnic zaradi podpisov pa zahteva veliko časa. Kaj ne bi bilo lepo, če bi lahko kredit najeli brez enournega sedenja pri bančnem svetovalcu, če bi lahko brez dodatnega urejanja plačevali na spletu tudi na obroke in če bi pogodba, ki jo je treba podpisati, prišla k vam v službo ali na dom?

 Za vse to poskrbi naša IDE@L Mastercard kartica. Na njej vam namreč lahko odobrimo okvirni kredit z osnovno dokumentacijo in brez obiska banke. Nakupe lahko odplačujete na 60 obrokov, tudi nakupe prek spleta, saj plačevanje ni vezano na dogovore s posameznimi trgovci. Na koliko obrokov boste plačali kupljeno blago, pa uredite s SMS-sporočilom.

Brez obiska bančne poslovalnice

 IDE@L Mastercard kartica vam prihrani čas, saj lahko prav vse uredite brez menjave banke ali obiska bančne poslovalnice:

  1. kartico naročite z obrazcem prek spleta 
  2. naša kurirska služba bo v terminu, ki ste si ga izbrali, prišla na dogovorjeno lokacijo, da boste lahko podpisali dokumente za izdajo kartice
  3. bančno kartico vam pošljemo po pošti; če želite, pa jo seveda lahko prevzamete tudi v naši poslovalnici

 Da bi vam karseda olajšali rokovanje s kartico, lahko s kartice ne le dvignete gotovino, pač pa sredstva tudi prenesete s kartičnega na svoj transakcijski račun.

 To pa niso edine prednosti IDE@L kartice – kaj vse še omogoča, si lahko preberete podrobneje.

Za vse potrebe in želje

 Včasih nas življenje preseneti in hitro potrebujemo večjo vsoto denarja (še vsi smo kdaj imeli dražji servis avtomobila, kot smo pričakovali), večinoma pa nam je preprosto lažje poslovati prek spleta, od doma, brez zamudnih poti sem in tja ali pa iz povsem praktičnih razlogov potrebujemo kartico, s katero lahko plačujemo prek spleta – pomislite na recimo letalske karte, katerih znesek večkrat presega običajni limit na vaši kartici z odloženim plačilom.

IDE@L kartica pride prav v vseh naštetih primerih, pa tudi, ko načrtujete večji izdatek, kot je prenova kopalnice ali kuhinje, večji nakup, vse od kolesa do rabljenega avtomobila ali pa daljše potovanje, za katerega morate marsikaj plačati vnaprej – kartica vam daje svobodo, kakršne prej v poslovanju z banko niste poznali. 

 Za vse, ki želite izvedeti več o IDE@L Mastercard kartici, smo vse funkcionalnosti in pogoje za pridobitev kartice opisali na posebni spletni strani.  

 Ide@l Mastercard